[UPDATE] Samsung pregăteşte un concurs special pentru posesorii de telefoane Galaxy S vechi; Posibil promo/ discount odată cu Galaxy S10!

16.665 ori
<b>[UPDATE] Samsung pregăteşte un concurs special pentru posesorii de telefoane Galaxy S vechi; Posibil promo/ discount odată cu Galaxy S10!</b>Uneori e de bun augur să îţi păstrezi telefoanele de acum un deceniu sau primele generaţii de smartphone-uri. Samsung ne dovedeşte asta printr-un teaser pe Instagram, în care ne întreabă dacă mai avem primul model Galaxy în sertar.

UPDATE 12-02-2019: Samsung a demarat astăzi concursul adresat posesorilor de terminale Galaxy S vechi, detaliile complete fiind dezvăluite în cadrul unui articol proaspăt pe care îl găsiți aici

ARTICOL INIȚIAL 10-02-2019:

Uneori e de bun augur să îţi păstrezi telefoanele de acum un deceniu sau primele generaţii de smartphone-uri. Samsung ne dovedeşte asta printr-un teaser pe Instagram și Facebook, în care ne întreabă dacă mai avem primul model Galaxy în sertar.

Compania a promis că va anunţa ceva special luni (un concurs), pe 11 februarie şi ne recomandă să ne căutăm modelele Galaxy S mai vechi. Noi le avem pregătite pe Galaxy S1 şi Galaxy S2 pentru RetroReview, aşa că urmărim cu atenţie teaserele. În imagine apar Samsung Galaxy S, Galaxy S II şi Galaxy S3, cu designuri iconice la vremea lor.

Dacă ar fi să speculez, aş zice că Samsung va oferi reduceri la achiziţia lui Galaxy S10 pentru posesorii de modele vechi. Sau ar putea să ne propună să facem fotografii inedite cu telefoanele vechi şi cea mai reuşită sa aducă un Samsung Galaxy S10 ca premiu... Primul Galaxy S debuta în vara lui 2010 şi se transforma într-o serie de telefoane cu Android care au vândut sute de milioane de unităţi.

Galaxy S a fost promotorul şi motorul de creştere al lui Android, dar şi produsul central al Samsung Mobile în ultimii 9 ani. Aşteptăm cu mare interes acest concurs pe Instagram, anunţat luni. Vă reamintesc că Galaxy S10 se anunţă pe 20 februarie şi ajunge în magazine pe 8 martie. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×