Samsung postează o serie de noi materiale video promoționale cu Galaxy S5

956 ori
<b>Samsung postează o serie de noi materiale video promoționale cu Galaxy S5</b>Lansat acum o săpămână în cadrul show-ului Mobile World Congress 2014, noul Samsung Galaxy S5 a reușit să încânte pe de o parte datorită camerei foto și scanner-ului de amprente, dar pe de altă parte acesta a atras numai critici pentru...

Lansat acum o săpămână în cadrul show-ului Mobile World Congress 2014, noul Samsung Galaxy S5 a reușit să încânte pe de o parte datorită camerei foto și scanner-ului de amprente, dar pe de altă parte acesta a atras numai critici pentru design-ul abordat.

Recent, cei de la Samsung au lansat două videoclipuri promoționale cu device-ul în cauză ce pun accentul pe noile funcții oferite, cum ar fi scanner-ul de amprente sau senzorul pentru măsurarea ritmului cardiac. Galaxy S5 ar trebui să ajungă în magazine în această primăvară, mai precis în luna aprilie.

Samsung Galaxy S5 dispune de un display Full HD de 5.1 inch, un procesor quad-core tactat la 2.5 GHz, 2 GB RAM, 16/32 GB de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 128 GB și o cameră foto principală de 16 megapixeli.

Pe lângă materialele video cu Galaxy S5, cei de la Samsung au postat și un alt video ce prezintă device-urile portabile Gear 2, Gear 2 Neo și Gear Fit. Acesta din urmă pare a fi un dispozitiv destul de atractiv atât din punct de vedere al design-ului, cât și din punct de vedere al funcțiilor oferite. Cele 3 device-uri vor fi disponibile pe piața începând cu luna aprilie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×