Volvo prezintă integrarea lui Apple Carplay pe automobilele sale (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 650 ori
<b>Volvo prezintă integrarea lui Apple Carplay pe automobilele sale (Video)</b>Ieri Apple a lansat oficial CarPlay, un sistem pe bază de iOS destinat bordurilor automobilelor moderne, la care se conectează un iPhone. Ni s-au promis și demo-uri la Salonul Auto de la Geneva, iar azi primim o demonstrație de la Volvo, unul dintre...

Ieri Apple a lansat oficial CarPlay, un sistem pe bază de iOS destinat bordurilor automobilelor moderne, la care se conectează un iPhone. Ni s-au promis și demo-uri la Salonul Auto de la Geneva, iar azi primim o demonstrație de la Volvo, unul dintre partenerii Apple.

Volvo a confirmat suportul pentru CarPlay pe modelul SUV XC90 și prezintă tehnologia în clipul de mai jos. Vedem funcții precum Spotify, Maps, mesaje sau aplicația muzicală accesate cu o singură apăsare pe ecran. Siri vă poate citi mesajele și vă oferă și ghidare vocală turn by turn. CarPlay rulează pe un display integrat în centrul consolei din bordul mașinii Volvo.

Acest sistem suporta control vocal și touch și se conectează la iPhone, iPad, iPod touch via cablu Lightning. Ulterior va fi suportată și conexiunea wireless. Ecranul touch din bordul acestui Volvo are o orientare portrait, afișând astfel o experiență familara utilizatorului de iPhone. Printre partenerii Apple la acest proiect se numără și Mercedes Benz, Ferrari și Nissan.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×