Volvo prezintă integrarea lui Apple Carplay pe automobilele sale (Video)

708 ori
<b>Volvo prezintă integrarea lui Apple Carplay pe automobilele sale (Video)</b>Ieri Apple a lansat oficial CarPlay, un sistem pe bază de iOS destinat bordurilor automobilelor moderne, la care se conectează un iPhone. Ni s-au promis și demo-uri la Salonul Auto de la Geneva, iar azi primim o demonstrație de la Volvo, unul dintre...

Ieri Apple a lansat oficial CarPlay, un sistem pe bază de iOS destinat bordurilor automobilelor moderne, la care se conectează un iPhone. Ni s-au promis și demo-uri la Salonul Auto de la Geneva, iar azi primim o demonstrație de la Volvo, unul dintre partenerii Apple.

Volvo a confirmat suportul pentru CarPlay pe modelul SUV XC90 și prezintă tehnologia în clipul de mai jos. Vedem funcții precum Spotify, Maps, mesaje sau aplicația muzicală accesate cu o singură apăsare pe ecran. Siri vă poate citi mesajele și vă oferă și ghidare vocală turn by turn. CarPlay rulează pe un display integrat în centrul consolei din bordul mașinii Volvo.

Acest sistem suporta control vocal și touch și se conectează la iPhone, iPad, iPod touch via cablu Lightning. Ulterior va fi suportată și conexiunea wireless. Ecranul touch din bordul acestui Volvo are o orientare portrait, afișând astfel o experiență familara utilizatorului de iPhone. Printre partenerii Apple la acest proiect se numără și Mercedes Benz, Ferrari și Nissan.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×