Samsung pregătește actualizarea la Android Jelly Bean pentru Galaxy S II, oferă primele detalii clare

2.104 ori
<b>Samsung pregătește actualizarea la Android Jelly Bean pentru Galaxy S II, oferă primele detalii clare</b>Posesorii de telefoane Samsung Galaxy S II așteptau să primească actualizarea la Android Jelly Bean încă din luna noiembrie a anului trecut și iată că acum povestea reapare în actualitate, cu ceva întârziere. Samsung nu a mai dat semne la acest...

Posesorii de telefoane Samsung Galaxy S II așteptau să primească actualizarea la Android Jelly Bean încă din luna noiembrie a anului trecut și iată că acum povestea reapare în actualitate, cu ceva întârziere. Samsung nu a mai dat semne la acest capitol până azi, când a postat câteva informații despre update pe site-ul său.

Se specifică aici că e nevoie de Kies pentru actualizare și se menționează și faptul că structura memoriei interne se va modifica. Astfel, memoria internă se va micșora de la 12 GB la 11 GB, cu 1 GB ocupat de fișierele de sistem acum. în plus, se promit și îmbunătățiri de performanță, sosirea lui Google Now, Smart Stay, Pop Up Play, modul de utilizare Easy și Block. Se pare că deocamdată upgrade-ul e disponibil doar pentru varianta sud-coreeana a terminalului și nu e disponibil și prin metoda OTA deocamdată.

Rețineți că postarea a fost făcută pe web de către Samsung Coreea, deci se aplică doar local. Sunt tare curios să văd cum arăta și cât de rapid se mișca Pop Up Play pe Galaxy S II și ce înseamnă mai exact "îmbunătățiri de performanță". Presupun că mai aveți de așteptat măcar o săptămână sau două până la sosirea softului, voi posesorii de Galaxy S II.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×