Produse evoMAG.ro

Samsung pregateste "ceva" pentru data de 15 iunie, un nou smartphone?

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.697 ori
<b>Samsung pregateste "ceva" pentru data de 15 iunie, un nou smartphone?</b>Nu e chiar neobisnuit ca producatorii de terminale mobile sa apeleze la metode de marketing neconventionale, cand vine vorba de noi produse, dar campania celor de la Samsung pare putin disperata. Sa fie acesta telefonul care va zdrobi iPhone, Nokia N97 si...

Nu e chiar neobisnuit ca producatorii de terminale mobile sa apeleze la metode de marketing neconventionale, cand vine vorba de noi produse, dar campania celor de la Samsung pare putin disperata. Sa fie acesta telefonul care va zdrobi iPhone, Nokia N97 si Palm Pre la un loc?

Pe scurt, aflam ca noul telefon va fi prezentat oficial in data de 15 iunie, atunci cand ii vom afla afla specificatiile si probabil si data de lansare. Inedita campanie Samsung presupune folosirea unei cutii multistratificate, in care se va afla noul telefon si care va trece de la om la om, in fiecare zi fiind selectata cate o persoana careia i se va permite accesul la noul terminal.

Norocosul va castiga telefonul, iar cutia va trece in mainile urmatoarei persoane si tot asa, pana in data de 15 iunie, cand un singur om va prezenta handsetul publicului in cadrul evenimentului Samsung Unpacked. In vreme ce aceasta cutie trece dintr-o mana in alta, va fi castigat si un premiu de 5000 de dolari.

Sa fie noul telefon mai demn de o campanie de acest gen decat modelul i7500 sau Pixon12?

[Via: Bougeniusreport.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×