Samsung pregătește două telefoane cu Windows Phone 8: Odyssey și Marco

Autor:  | Publicat în:  Samsung 923 ori
<b>Samsung pregătește două telefoane cu Windows Phone 8: Odyssey și Marco</b>Au apărut câteva informații legate de planurile Samsung cu referire la Windows Phone 8, telefoanele aferente ce ar urma a debuta pe piață până la sfârșitul lui 2012. Informațiile despre telefoanele Marco și Odyssey vin din procesul cu Apple ca...

Au apărut câteva informații legate de planurile Samsung cu referire la Windows Phone 8, telefoanele aferente ce ar urma a debuta pe piață până la sfârșitul lui 2012. Informațiile despre telefoanele Marco și Odyssey vin din procesul cu Apple ca și acele imagini cu versiunile incipiente ale iPad și iPhone ce au circulat pe toate blogurile/ site-urile de tehnologie și nu numai.

Ambele telefoane ar urma să se bazeze pe un procesor dual-core de proveniență Qualcomm MSM8960 dual-core la 1.5 GHz. Samsung Odyssey va avea un display Super AMOLED de 4.65 inch - identic cu cel de pe Samsung Galaxy Nexus. Dispune de conectivitate NFC și compatibilitate cu Wallet Hub și Tap +, cameră de 8 Megapixeli și frontală de 2 Megapixeli.

Samsung Marco ar integra un display de 4 inch de tip Super AMOLED cu rezoluție WVGA sau 480x800 pixeli, cameră de 5 Megapixeli, frontală de 2 Megapixeli. Ambele dispune de conectivitate LTE în ce privește transferul de date, iar lansarea este prognozată a se petrece în Q4 2012.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×