Apple avea un prototip iPhone și fără a "copia Sony"; Iată-l pe "Purple", iPhone alpha!

1.469 ori
<b>Apple avea un prototip iPhone și fără a "copia Sony"; Iată-l pe "Purple", iPhone alpha!</b>în ultima săptămână, de când Apple a prezentat vechile sale prototipuri de iPhone și iPad au apărut imediat și cei care arătă cu degetul spre compania din Cupertino, afirmând că ea copiază Sony. Ba chiar a fost citat și un angajat Apple...

în ultima săptămână, de când Apple a prezentat vechile sale prototipuri de iPhone și iPad au apărut imediat și cei care arătă cu degetul spre compania din Cupertino, afirmând că ea copiază Sony. Ba chiar a fost citat și un angajat Apple care afirma că au fost împrumutate idei de la Sony. în fine, acum descoperim un prototip de iPhone vechi din 2005, sub numele de Purple și care înlătura bănuielile de copiere.

și chiar dacă presupunem că Apple a împrumutat idei de la Sony, e cunoscut faptul că Steve Jobs a adoptat întreg modelul de afacere de la compania japoneză. Jobs a efectuate numeroase vizite în Japonia și îl stima pe fostul șef al companiei, împrumutând și stilul vestimentar de la el. Sunt sigur că dacă exista loc de îndoială și de procese, Sony ar fi acționat, dar aceasta este o companie care a stat departe de astfel de conflicte până acum. Sau poate că în fundal există vreo înțelegere, care îi protejează pe Sony de procesele anti Android pe care le realizează Apple, în vreme ce Sony nu ataca Apple pentru designul împrumutat, dar asta e doar o speculație.

în fine tot ce trebuie să rețineți e că Apple avea un prototip de iPhone încă din 2005 și că designul inițial nu copiază Sony. Prototipul bazat pe designul industrial Sony a apărut mai târziu și a fost doar "un proiect secundar", conform Apple. în altă ordine de idei, astăzi e ziua cea mare în care Samsung și Apple se prezintă la tribunal pentru decizie. Cine credeți că va avea câștig de cauză?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×