Samsung pregătește Galaxy Music sau Galaxy S III Mini - eveniment programat pe 11 octombrie?

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.219 ori
<b>Samsung pregătește Galaxy Music sau Galaxy S III Mini - eveniment programat pe 11 octombrie?</b>Samsung a trimis o invitație pe 11 octombrie în presa de specialitate din Germania. Toată lumea se gândește la Samsung Galaxy Music, un smartphone Android optimizat pentru cei care care-și doresc un telefon de top în ce privește audiția via...

Samsung a trimis o invitație pe 11 octombrie în presa de specialitate din Germania. Toată lumea se gândește la Samsung Galaxy Music, un smartphone Android optimizat pentru cei care care-și doresc un telefon de top în ce privește audiția via micuțele boxe încorporate sau pentru jack-ul de 3.5 mm + multă tehnologie, standarde audio respectate.

în invitație a fost stilizat un S și au început să apară zvonurile cum că ar fi un Galaxy S III Mini cu specificații hardware ce-l poziționează sub faimosul vârf de gamă. Nu a apărut nicio imagine, specificațiile tehnice sunt necunoscte. De aici și probabilitate ca mai degrabă să auzim detalii legate de Galaxy Music sau poate că au ales să-l denumească altfel, ceva în genul Samsung Galaxy S Music sau cine știe ce le-a trecut sud-coreenilor prin cap.

Cert este că Samsung cu SGS III și Note II nu a lansat toate atuurile sale pe anul în curs și ne pregătesc surprize cu lansare până în sezonul cumpărăturilor / de iarnă. Samsung Galaxy Camera urmează a debuta în viitorul apropiat, un an de top pentru Samsung.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×