Samsung pregătește o interfață TouchWiz de nouă generație ca măsură de siguranță anti Apple

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.817 ori
<b>Samsung pregătește o interfață TouchWiz de nouă generație ca măsură de siguranță anti Apple</b>Pentru a evita alte viitoare probleme cu diferitele brevete Apple, Samsung a început să ia tot felul de măsuri de precauție, printre care și realizarea unei noi generații de interfață TouchWiz. &nbsp; Anunțul a venit din partea oficialului...

Pentru a evita alte viitoare probleme cu diferitele brevete Apple, Samsung a început să ia tot felul de măsuri de precauție, printre care și realizarea unei noi generații de interfață TouchWiz.

Anunțul a venit din partea oficialului Samsung Won-Pyon Hong, în cadrul evenimentului AsiaD din Hong Kong. în plus, același reprezentant al producătorului asiatic a ținut să alunge orice bănuială că Galaxy Nexus ar încălca vreun brevet Apple, afirmând că acest smartphone cu ecran HD a ajuns în stadiul de design cu ceva timp înainte de primul proces.

Noul TouchWiz va fi lansat la începutul anului 2012, ceea ce ar putea fi considerat un reper pentru debutul următorului Galaxy S. Zvonurile afirmă că îl vom vedea pe Samsung Galaxy S III debutând în martie, iar cu un nou TouchWiz la bord, un posibil procesor dual core de 1.8 GHz cum afirma zvonurile și un ecran HD, acesta va arăta foarte bine.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×