Samsung pregăteşte un telefon cu cameră duală pentru următoarele luni, dar nu va fi Galaxy S7

1.262 ori
<b>Samsung pregăteşte un telefon cu cameră duală pentru următoarele luni, dar nu va fi Galaxy S7</b>S-ar parea ca Samsung pregăteşte un telefon cu cameră duală pentru următoarele luni, dar terminalul nu va fi Galaxy S7, conform unor surse coreene. E interesant că şi Apple a avut parte de zvonuri ce afirmau că iPhone 6s va include o cameră...

S-ar parea ca Samsung pregăteşte un telefon cu cameră duală pentru următoarele luni, dar terminalul nu va fi Galaxy S7, conform unor surse coreene. E interesant că şi Apple a avut parte de zvonuri ce afirmau că iPhone 6s va include o cameră duală, dar ele nu s-au concretizat.

Noi zvonuri vorbesc acum despre un telefon Samsung de nouă generaţie, al cărui setup dual de camere va fi gata până la final de an. Cele două module ale camerei sunt mai scumpe decât un mecanism standard şi ocupă mai mult loc în cadrul ansamblului hardware al telefonului, deci vor exista multiple sacrificii şi calibrări, astfel încât terminalul să nu fie unul masiv. HTC are deja în portofoliu un număr însemnat de telefoane cu cameră duală şi ZTE are la rândul său modelul Axon, în vreme ce LG a trecut deja la camere duale frontale prin modelul V10.

Surse din Coreea de Sud afirmă că Samsung va analiza piaţa telefoanelor cu camera duală după acest prim experiment şi va decide dacă să includă o astfel de tehnologie şi pe Galaxy S7. Rămâne de văzut dacă Sammy va opta pentru obişnuita cameră secundară care măsoară adâncimea imaginii, sau ne va oferi ceva mai complex, precum două camere capabile de captură.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×