Fuji Mini 8, camera foto ce imprimă pozele instant, costă doar 349 lei pe QuickMobile.ro

1.767 ori
<b>Fuji Mini 8, camera foto ce imprimă pozele instant, costă doar 349 lei pe QuickMobile.ro</b>&Icirc;n urmă cu doar c&acirc;țiva ani, cei de la LG aduceau pe piață o imprimantă deosebită, și anume Pocket Photo, dispozitiv foarte compact ce printa fotografiile direct de pe telefon. Aceasta nu avea nevoie de cerneală, folosindu-se de o...

În urmă cu doar câțiva ani, cei de la LG aduceau pe piață o imprimantă deosebită, și anume Pocket Photo, dispozitiv foarte compact ce printa fotografiile direct de pe telefon. Aceasta nu avea nevoie de cerneală, folosindu-se de o hârtie specială denumită Zink. Ei bine, anii au trecut, și cum tehnologia a avansat, am primit Fuji Mini 8.

Aceasta este practic o cameră foto dotată cu imprimantă la fel ca și produsul LG de care am adus vorba mai sus. Folosindu-ne de o roțită pentru setarea condițiilor de luminozitate, și desigur de butonul de captură, putem realiza o poză ce va fi imprimantă în doar câteva secunde.

Fuji Mini 8, camera foto ce imprimă pozele instant, costă doar 349 lei pe QuickMobile.ro

Device-ul în cauză este disponibil în oferta QuickMobile la un preț accesibil de 349 lei, produsul sosind pe alb, negru, roz, sau albastru în funcție de preferințele voastre. Fuji Mini 8 funcționează pe bază de baterii AA, două la număr. Pe YouTube puteți găsi numeroase clipuri hands-on din care veți afla cum se descurcă acest mic gadget.

Îl puteți comanda de aici.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×