Samsung Galaxy S10 ar putea debuta în ianuarie 2019, urmând ca telefonul pliabil să vină la MWC

1.669 ori
<b>Samsung Galaxy S10 ar putea debuta în ianuarie 2019, urmând ca telefonul pliabil să vină la MWC</b>Sub formă de zvon sosește astăzi informația cu privire la faptul că sud-coreenii de la Samsung pregătesc o lansare mai timpurie pentru Galaxy S10, asta pentru că mai apoi vor dezvălui telefonul pliabil Galaxy X și este nevoie de un interval ideal

Pe seama unui raport emis de către publicația sud-coreeană TheBell aflăm astăzi că Samsung are de gând să-și lanseze viitorul flagship din seria Galaxy S ceva mai devreme decât în mod normal. De obicei noile flagship-uri din această gamă sunt prezentate la târgul MWC pe final de februarie, dar odată cu Galaxy S10 se pare că vom avea de-a face cu un debut mai timpuriu chiar la început de ianuarie.

Se vehiculează o lansare în cadrul CES 2019 din Las Vegas ce are loc în perioada 8 - 11 ianuarie și vinovatul pare a fi smartphone-ul pliabil pregătit pentru sud-coreeni. De curând s-ar fi dat undă verde pentru startul producției lui Galaxy X și s-ar fi decis totodată că cel mai potrivit moment pentru prezentarea oficială a dispozitivului ar fi timeline-ul în care S10 era așteptat să vină, adică la MWC.

În același timp apare și informația referitoare la faptul că gigantul Samsung nu a comandat foarte multe componente pentru smartphone-ul său pliabil, semn că inițial compania dorește să testeze piața înainte de a trece la acest nou tip de design pentru mai multe modele din portofoliu. 

Cel mai probabil lansarea va fi una locală în Coreea de Sud, cam ce s-a întâmplat și cu Note Edge în 2014.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×