Panasonic are pregătit un eveniment de presă pe 4 octombrie, zi în care va lansa un telefon cu AI

680 ori
<b>Panasonic are pregătit un eveniment de presă pe 4 octombrie, zi în care va lansa un telefon cu AI</b>Printre producătorii care își îndreaptă focusul către piața din India îi avem și pe cei de la Panasonic, firmă care aduce în această țară în general terminale mobile accesibile precum cele din gama Eluga cu prețuri de sub 200 dolari și specificații

Panasonic este una dintre companiile care își concentrează eforturile din zona smartphone către piața din India acolo unde aproape lună de lună avem noutăți din gama Eluga, acestea fiind telefoane cu dotări atractive și în general cu prețuri de sub 200 dolari. Azi descoperim că firma cu origine japoneză are programat un eveniment pentru data de 4 octombrie, zi în care va prezenta un nou smartphone. 

Panasonic

Din invitația asociată reiese că telefonul va aduce un procesor cu unitate de procesare neurală capabil să ofere funcționalități AI, semn că ar putea fi o unitate MediaTek, poate chiar un Helio P60 precum cel folosit de Allview pe modelele recente. Imaginea ne prezintă și zona frontală a telefonului unde se remarcă decupajul din zona superioară.

Acesta ar putea găzdui un sistem de autentificare facială 3D și tot în zona de presupuneri mai adăugăm pe listă următoarele dotări: 4 GB RAM, ecran de 6 inch cu rezoluție Full HD+ și baterie de 3300 mAh. Vom primi cu siguranță și un scanner de amprente și așteptați-vă la un preț scăzut și la o cameră duală în spate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×