SanDisk prezintă cel mai generos card SD din lume, cu stocare de 1 TB

765 ori
<b>SanDisk prezintă cel mai generos card SD din lume, cu stocare de 1 TB</b>Cei de la SanDisk anunță astăzi cel mai generos card SD din lume, model de tip SDXC care vine pentru moment în faza de prototip și care oferă o capacitate de stocare de 1 TB. Aparent, motivul din spatele existenței acestui modul de memorie, este acela că

SanDisk duce la nivelul următor stocarea externă, prezentând astăzi cel mai generos card SD din lume, un prototip cu 1 terabyte de memorie la dispoziţie. E vorba despre un model SDXC, care deocamdată e în faza de prototip şi nu are preţ sau data de lansare.

Ca să vă faceţi o idee legat de cât de mult au evoluat soluţiile de stocare, deţinătorii SanDisk, Western Digital ne amintesc că în urmă cu 16 ani debuta primul card SD de 64 megabyte. Cu 2 ani în urma debuta şi cardul de 512 GB, pe atunci cel mai spaţios. Motivul existenţei lui SanDisk Extreme Pro este faptul că streamingul 4K şi chiar şi 8K e tot mai prezent pe piaţă.

Nebunia capturii la 360 grade şi a VR-ului afectează şi zona de stocare externă. Ne aşteptăm ca preţul să fie prohibitiv în prima fază, iar vitezele de citire şi scriere vor fi puţin mai mici decât la modelele clasice. Aflați ca un card de 512 GB costă în jur de 800 de dolari, deci cel de 1 TB va sări lejer peste 1000.  Aşteptam acum şi carduri microSD de genul şi produse rivale din partea Samsung, care operează activ în acest segment.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×