Samsung prezinta smartphone-ul Giorgio Armani, cu Windows Mobile 6.5 la bord

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.669 ori
<b>Samsung prezinta smartphone-ul Giorgio Armani, cu Windows Mobile 6.5 la bord</b>Iata ca o data cu aparitia lui Windows Mobile 6.5, pana si telefoanele de lux au evoluat, devenind smartphone-uri de lux. Acesta este si cazul noului model Samsung Armani, prezentat chiar de Giorgio Armani insusi la Milano, impreuna cu CEO-ul Microsoft,...

Iata ca o data cu aparitia lui Windows Mobile 6.5, pana si telefoanele de lux au evoluat, devenind smartphone-uri de lux. Acesta este si cazul noului model Samsung Armani, prezentat chiar de Giorgio Armani insusi la Milano, impreuna cu CEO-ul Microsoft, Steve Ballmer.

Telefonul costa 1030 de dolari si vine cu un display full touchscreen AMOLED cu diagonala de 3.5 inchi, o tastatura glisanta landscape QWERTY, o camera de 5 megapixeli si o memorie interna de 8 GB. Printre dotari se mai numara si GPS si un slot pentru carduri microSD. Steve Ballmer a afirmat, in cadrul evenimentului de lansare a handsetului ca acesta este cel mai elegant telefon despre care a vorbit vreodata.

Imagini de la lansarea Armani, pot fi admirate in clipul de mai jos, in vreme ce Ballmer si discursul sau isi fac aparitia in ultimul clip:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×