Motorola s-a dat pe brazda...

Autor:  | Publicat în:  Motorola 2.616 ori
<b>Motorola s-a dat pe brazda...</b>Motorola s-a dat pe brazda... cel putin din puntul de vedere al Google! De ce? Pentru ca Moto a renuntat la statutul sau de membru fondator in cadrul LiMo Foundation, lansat acum un an si jumatate in aprile, cu ocazia CTIA Wireless 2008, al caror membri...

Motorola s-a dat pe brazda... cel putin din puntul de vedere al Google! De ce? Pentru ca Moto a renuntat la statutul sau de membru fondator in cadrul LiMo Foundation, lansat acum un an si jumatate in aprile, cu ocazia CTIA Wireless 2008, al caror membri mai sunt: LG, Nokia (prin TrollTech), NEC, Panasonic, Vodafone si Samsung.

Odata cu demisia Christynei Wyatt din boardul fundatiei si trecerea Motorola de la pozitia de membru fondator, la cea de membru asociat si anuntul producatorului american de handseturi ca nu e interesata nici de platforma Windows Mobile 6.5, e clar ca Motorola va merge in continuare pe mana Google, mai ales acum, ca e pe cale sa lanseze un terminal Android intr-adevar interesant: Tao!

Motorola Tao

Nu trebuie sa uitam nici de deja anuntatul CLIQ MB220, care ne-a fost prezenta cu un UI dezvoltat de Motorola, in speta: MotoBlur, interfata care va da o unicitate terminalelor vitoare ale producatorului american.

Motorola Cliq

De aici si o intrebare de final fireasca! Cunoscandu-se faptul ca un sistem de operare bun, face 50% din succesul unui handset, oare dupa Motorola, si Nokia va renunta la orgolii si va abandona sistemul de operare Symbian in favoarea Android sau Windows Mobile?

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×