Samsung prezinta telefonul Haptic 2, cu un touchscreen de mari dimensiuni

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.051 ori
<b>Samsung prezinta telefonul Haptic 2, cu un touchscreen de mari dimensiuni</b>Sa uitam de celelalte handseturi Samsung de pana acum... Producatorul aflat pe locul 2 in ierarhia mondiala prezinta handsetul Samsung Haptic 2, cu un display urias, dupa orice standarde. &nbsp; &nbsp; In afara de lookul masiv, terminalul fullscreen...

Sa uitam de celelalte handseturi Samsung de pana acum... Producatorul aflat pe locul 2 in ierarhia mondiala prezinta handsetul Samsung Haptic 2, cu un display urias, dupa orice standarde.

 
In afara de lookul masiv, terminalul fullscreen seamana foarte mult cu ruda sa indepartata, i900 Omnia. Handsetul Haptic 2 este urmasul modelului original Haptic si soseste cu suport pentru televiziune mobila DMB. Il puteti achizitiona (probabil doar in Asia) in varianta de 4 GB (SCH-W550 sau SPHW5500 la pretul de 600 de dolari), sau in varianta de 16 GB (SCH-W555, la pretul de 690 de dolari).
 
Haptic 2 integreaza functii de mobile banking si un display touchscreen de 3.2 inchi mult mai sensibil decat cel de pe iPhone sau HTC Touch HD. In plus, telefonul soseste cu interfata TouchWiz updatata, folosind acum 50 de aplicatii widgeturi (fata de 15) si sonerii insotite de vibratii definite de utilizator.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×