Samsung prezinta un nou telefon cu camera de 8 megapixeli

1.653 ori
<b>Samsung prezinta un nou telefon cu camera de 8 megapixeli</b>Evident, acest promitator telefon cu camera nu va sosi in Europa sau SUA deocamdata, el fiind destinat pietei coreene. Handsetul soseste cu un display touchscreen WVGA cu rezolutie de 800 x 480 pixeli si o camera de 8 megapixeli cu blitz Xenon. Observati...

Evident, acest promitator telefon cu camera nu va sosi in Europa sau SUA deocamdata, el fiind destinat pietei coreene. Handsetul soseste cu un display touchscreen WVGA cu rezolutie de 800 x 480 pixeli si o camera de 8 megapixeli cu blitz Xenon.

Observati brandingul Anycall al terminalului, specific produselor lansate de Samsung si destinate strict pietei asiatice. Telefonul seamana foarte mult cu modelul Pixon 8800 si deja Samsung are o gama respectabila de cameraphones, printre care si faimosul INNOV8 si anterior-mentionatul Pixon, plus acest nou-venit din imagine.

Samsung Anycall

3 telefoane cu camera de 8 megapixeli reprezinta o performanta cu care nu se poate lauda nici macar Sony Ericsson, cu a sa faimoasa serie Cyber-shot, cea mai celebra, cand vine vorba de telefoane cu camera performanta. Totusi, 2009 este anul in care SE va depasi limita de 10 megapixeli cu handseturile sale, sau cel putin asa afirmau zvonurile de sfarsit de an 2008.

Sursa: Justamp.blobspot.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×