Synkia, primul serviciu romanesc de backup al datelor de pe telefon

Autor:  | Publicat în:  Software 1.705 ori
<b>Synkia, primul serviciu romanesc de backup al datelor de pe telefon</b>Daca v-ati pierdut telefonul mobil sau acesta v-a fost furat, regretati cu siguranta mai mult pierderea contactelor, memento-urilor si notitelor personale, mai degraba decat pierderea terminalului. Exista acum o solutie, cea a backup-ului, despre care va...

Daca v-ati pierdut telefonul mobil sau acesta v-a fost furat, regretati cu siguranta mai mult pierderea contactelor, memento-urilor si notitelor personale, mai degraba decat pierderea terminalului. Exista acum o solutie, cea a backup-ului, despre care va informam anterior, cand v-am vorbit despre GooSync sau Zyb, ultimul serviciu fiind cumparat de Vodafone.

Iata ca exista acum si un serviciu de backup romanesc pentru datele de pe telefonul dumneavoastra, sub numele de Synkia.

Trebuie doar sa intrati pe site, unde veti putea crea un cont gratuit si alege producatorul telefonului si modelul acestuia. Apoi, veti trimite un SMS la numarul 1846 pentru a primi o parola, ce va fi introdusa in telefon. Automat, datele dumneavoastra vor fi salvate in serverul Synkia, iar backupul va fi completat.

Daca vi se fura telefonul sau il pierdeti, va trebui doar sa accesati site-ul si sa selectati modelul noului dumneavoastra handset. Veti primi un SMS, trimis de Synkia, urmand ca datele salvate anterior sa fie asociate noului terminal mobil. Lista de telefoane suportate include si iPhone si cele mai noi modele BlackBerry, HTC, Motorola si HP.

Sursa: Stirileprotv.ro

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×