Synkia, primul serviciu romanesc de backup al datelor de pe telefon

1.924 ori
<b>Synkia, primul serviciu romanesc de backup al datelor de pe telefon</b>Daca v-ati pierdut telefonul mobil sau acesta v-a fost furat, regretati cu siguranta mai mult pierderea contactelor, memento-urilor si notitelor personale, mai degraba decat pierderea terminalului. Exista acum o solutie, cea a backup-ului, despre care va...

Daca v-ati pierdut telefonul mobil sau acesta v-a fost furat, regretati cu siguranta mai mult pierderea contactelor, memento-urilor si notitelor personale, mai degraba decat pierderea terminalului. Exista acum o solutie, cea a backup-ului, despre care va informam anterior, cand v-am vorbit despre GooSync sau Zyb, ultimul serviciu fiind cumparat de Vodafone.

Iata ca exista acum si un serviciu de backup romanesc pentru datele de pe telefonul dumneavoastra, sub numele de Synkia.

Trebuie doar sa intrati pe site, unde veti putea crea un cont gratuit si alege producatorul telefonului si modelul acestuia. Apoi, veti trimite un SMS la numarul 1846 pentru a primi o parola, ce va fi introdusa in telefon. Automat, datele dumneavoastra vor fi salvate in serverul Synkia, iar backupul va fi completat.

Daca vi se fura telefonul sau il pierdeti, va trebui doar sa accesati site-ul si sa selectati modelul noului dumneavoastra handset. Veti primi un SMS, trimis de Synkia, urmand ca datele salvate anterior sa fie asociate noului terminal mobil. Lista de telefoane suportate include si iPhone si cele mai noi modele BlackBerry, HTC, Motorola si HP.

Sursa: Stirileprotv.ro

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×