Samsung Reality, telefon QWERTY cu touchscreen si functii de messaging

Autor:  | Publicat în:  Samsung 8.838 ori
<b>Samsung Reality, telefon QWERTY cu touchscreen si functii de messaging</b>Samsung Reality este handsetul ideal pentru cei pasionati de social networking si mesagerie, datorita faptului ca incorporeaza un display touch si o tastatura glisanta QWERTY. Aflam si ca terminalul va fi disponibil din data de 22 aprilie, cel putin in...

Samsung Reality este handsetul ideal pentru cei pasionati de social networking si mesagerie, datorita faptului ca incorporeaza un display touch si o tastatura glisanta QWERTY. Aflam si ca terminalul va fi disponibil din data de 22 aprilie, cel putin in SUA, prin operatorul Verizon Wireless.

Dotat cu un display WQVGA de 3 inchi, telefonul soseste cu o camera de 3.2 megapixeli cu suport pentru mod Night Shot, functii de editare foto, interfata TouchWiz si widgeturi customizabile. Terminalul suporta Bluetooth, vine cu un slot pentru carduri microSD, functii de social networking si suport pentru Microsoft Office Exchange.

Samsung Reality va fi disponibil la pretul de 79.99 dolari, cu un abonament pe 2 ani si va sosi cu suport pentru serviciul de navigatie VZ Navigator, Visual Voice Mail si Media Center.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×