Samsung respinge acuzațiile de plagiat al produselor Apple; compania promite măsuri legale!

2.085 ori
<b>Samsung respinge acuzațiile de plagiat al produselor Apple; compania promite măsuri legale!</b>Acuzați recent că ar copia produsele Apple, cu precădere iPhone și iPad, cei de la Samsung au răspuns la procesul intentat de Apple cu promisiunea că vor lua toate măsurile necesare pentru a-și proteja proprietatea intelectuală. Apple afirma...

Acuzați recent că ar copia produsele Apple, cu precădere iPhone și iPad, cei de la Samsung au răspuns la procesul intentat de Apple cu promisiunea că vor lua toate măsurile necesare pentru a-și proteja proprietatea intelectuală. Apple afirma recent că există modele de telefoane Samsung care imită iPhone, iar Galaxy Tab seamănă cu tableta iPad.

Samsung declară că a folosit propriile tehnologii pe aceste produse și că are un portofoliu solid de brevete și materiale de proprietate intelectuală. Interesant e faptul că oficialii companiei asiatice au menționat totuși că Apple este un partener, dar abordarea lor recentă nu le dă de ales decât să răspundă cu aceeași monedă, adică folosind o acțiune legală.

Apple a fost al doilea cel mai mare client al celor de la Samsung în 2010, după Sony, generând 4% din venitul anual de 142 de miliarde al companiei. Vă reamintim că Samsung Galaxy Tab este cea mai bine vândută tabletă după iPad, poate încă un motiv pentru a genera frustrare în tabăra Apple, în ciuda distanței considerabile între numărul de unități vândute de fiecare parte.

Măsurile pe care gigantul din Cupertino le solicită sunt atât despăgubiri materiale, cât și sancțiuni, care ar putea include blocarea vânzărilor de produse "copiate". Acesta nu este primul caz de acest gen, Apple având dispute legale în curs de desfășurare și cu Nokia, HTC și chiar cu Motorola.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×