Versiune misterioasă de iOS, prezentată pe un iPhone 4 de culoare albă; iată o variantă inedită de multitasking (Video)

1.427 ori
<b>Versiune misterioasă de iOS, prezentată pe un iPhone 4 de culoare albă; iată o variantă inedită de multitasking (Video)</b>Inițial s-a speculat că versiunea de iOS pe care o vedeți mai jos în acțiune ar fi un preview pentru iOS 5, apoi a apărut varianta unei customizari de ROM și acum cei de la Engadget au venit cu o nouă teorie. Aceste clipuri postate pe web recent...

Inițial s-a speculat că versiunea de iOS pe care o vedeți mai jos în acțiune ar fi un preview pentru iOS 5, apoi a apărut varianta unei customizari de ROM și acum cei de la Engadget au venit cu o nouă teorie. Aceste clipuri postate pe web recent prezintă de fapt o versiune prototip de iOS 4, care nu a trecut de testele Apple și la care s-a renunțat în cele din urmă.

Asta nu face clipurile mai puțin interesante, deoarece ele ne permit să aruncăm o privire asupra unui iPhone 4 de culoare albă și având 64 GB memorie internă disponibil. Această variantă mult-așteptată de culoare a handsetului a fost amânată de nenumărate ori din cauza unor probleme de producție și se apropie tot mai mult de lansare.

Ei bine, în ce privește acest iOS inedit, ce aduce el în plus este o modalitate nouă de multitasking, prin afișarea unor ferestre, variante în miniatură ale aplicațiilor deschise simultan. în plus, deasupra preview-urilor acestora se afla bara de căutare de pe iPhone, astfel că nu mai trebuie să faceți swipe către dreapta pentru a accesa căutarea.

Să ne așteptăm oare că aceste funcții să fie totuși incluse în iOS 5?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×