Samsung SCH-B710 cu functie picture-in-picture

1.228 ori
<b>Samsung SCH-B710 cu functie picture-in-picture</b>Functia picture-in-picture pe un telefon mobil nu este ceva nemaintalnit, pe un terminal Coreean in special, dar asta nu inseamna ca nu avem de-a face o tehnologie destul de rara si inovativa. A vedea chiar si un singur serial TV pe ecranul unui telefon...

Functia picture-in-picture pe un telefon mobil nu este ceva nemaintalnit, pe un terminal Coreean in special, dar asta nu inseamna ca nu avem de-a face o tehnologie destul de rara si inovativa.

A vedea chiar si un singur serial TV pe ecranul unui telefon mobil de marimea unui deget pare un concept SF in unele parti ale lumii, ce se mai spunem de 2 posturi TV in acelasi timp. Totusi aceasta tehnologie pare a fi propice pentru terminalele celor de la Samsung sau LG, deoarece producatorii continua sa lanseze modele care o includ.

Ultimul model care include picture-in-picture este SCH-B710 de la Samsung, un terminal ce dispune de un ecran pivotant si tunere DMB. Recomandam noul telefon in special celor care au probleme cu atentia, fiind adevarati maestri ai atentiei distributive. Datorita brandingului Anycall, stim ca terminalul va fi disponibil doar in Coreea, dar nu am fi surprinsi sa-l vedem chiar si in Romania, evident sub un alt nume al modelului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×