iPhone in serialul "Lost" - "Naufragiatii"

1.195 ori
<b>iPhone in serialul "Lost" - "Naufragiatii"</b>Nu suferim de halucinatii sau de paranoia iPhone, dar pentru cei ce au vazut ultimul episod din "Lost" avem o veste: tocmai ati ratat un iPhone. Un alt fan, cu ochi mai ageri a observat ca un astfel de terminal era prezent in film. &nbsp; Naufragiatii...

Nu suferim de halucinatii sau de paranoia iPhone, dar pentru cei ce au vazut ultimul episod din "Lost" avem o veste: tocmai ati ratat un iPhone. Un alt fan, cu ochi mai ageri a observat ca un astfel de terminal era prezent in film.

Naufragiatii tocmai descoperisera un "satellite phone" care parea un pic prea modern, avand in vedere circumstantele actiunii. La o privire mai atenta puteati depista un iPhone, terminalul cel mai asteptat al anului 2007! Ascunsa in spatele unui design neobisnuit se afla o interfata iPhone, ce includea si iconuri OS X Home. Astfel, incepem sa ne intrebam daca serialul "Lost" nu se petrece in viitor, sau cel putin in viitorul apropiat.

In orice caz, personajele filmului nu mai au, oficial motive sa se vaite ca ar fi izolati de restul lumii in mod iremediabil, deoarece oricine ar strange bani pentru a le cumpara iPhone-ul inainte de lansare. Poate naufragiatii vor dori chiar o calatorie cu vaporul in schimbul terminalului mult-asteptat... Avand in vedere succesul serialului "Lost" in Romania, putem doar sa regretam ca am ratat acel iPhone sau sa pandim urmatoarea reluare, daca noua serie a ajuns pe teritoriul nostru.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×