Photo Contacts PRO 5 Lansat

1.014 ori
<b>Photo Contacts PRO 5 Lansat</b>Compania PocketX Software Inc, un leader pe piata producatorilor de solutii mobile software a anuntat lansarea si disponibilitatea programului Photo Contacts PRO 5 pentru terminalele dotate cu Windows Mobile Pocket PC. Photo Contacts PRO 5 ofera...

Compania PocketX Software Inc, un leader pe piata producatorilor de solutii mobile software a anuntat lansarea si disponibilitatea programului Photo Contacts PRO 5 pentru terminalele dotate cu Windows Mobile Pocket PC.

Photo Contacts PRO 5 ofera utilizatorilor de Windows Mobile noi feature-uri si o functionalitate extrem de utila. Nu mai este nevoie sa va dati telefonul pe silent in timpul unei sedinte, deoarece programul adapteaza telefonul utilizatorului la programul acestuia, selectand profilul "Meeting". De asemenea Photo Contacts PRO permite utilizatorilor sa creez profiluri care combina setari de filtrarea apelurilor, sonerie, SMS sau volum.

Profilurile pot fi selectate manual, automatic (detectate din agenda) sau intr-un mod temporar, cu limita de timp. De asemenea noul program include un filtru pentru continut privat, un robot pentru SMS-uri, sonerii si ID-uri cu poze pentru SMS-uri si o functie de speed dial. In caz ca sunteti un impatimit al imaginilor, exista un photo manager, iar programul va oferi suport atat pentru Windows Mobile 5.0, cat si pentru Windows Mobile 6. Puteti descarca Photo Contacts PRO 5, in versiunea sa free trial, sau puteti cumpara versiunea completa pentru 29.95 dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×