Samsung SCH-R400, un low end simplist și compact

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.008 ori
<b>Samsung SCH-R400, un low end simplist și compact</b>încă o dată autoritatea FCC ne dezvăluie un telefon mobil cu ceva timp înainte de lansarea sa, sau de confirmarea sa oficială. Din păcate, nu este vorba despre vreun viitor hit, ci despre un model low end compact, Samsung SCH-R400, pe care îl...

încă o dată autoritatea FCC ne dezvăluie un telefon mobil cu ceva timp înainte de lansarea sa, sau de confirmarea sa oficială. Din păcate, nu este vorba despre vreun viitor hit, ci despre un model low end compact, Samsung SCH-R400, pe care îl puteți vedea în imaginea de mai jos.

Handsetul este destinat rețelelor CDMA (850/1900 MHz) și vine cu suport EV-DO, ceea ce înseamnă că ar putea debuta în SUA prin Verizon, Sprint și US Cellular. Din păcate specificațiile acestui model rămân un mister, cu mențiunea că manualul lui SCH-R400 este foarte vag și nefinisat încă, în mod bizar, el fiind creat în luna februarie a acestui an.

Suntem curioși dacă acest model va fi un low end pur-sânge, sau un telefon Android cu specificații modeste. Voi ce părere aveți?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×