Acer pregătește un telefon Windows Phone 7, confirmat de CEO-ul său

1.824 ori
<b>Acer pregătește un telefon Windows Phone 7, confirmat de CEO-ul său</b>într-un interviu recent cu Mobilized, CEO-ul Acer Gianfanco Lanci a precizat că firma pe care o conduce pregătește un telefon Windows Phone 7. Astfel, după ce și-a anunțat intrarea pe piața tabletelor și este încă un nume nou în segmentul de...

Într-un interviu recent cu Mobilized, CEO-ul Acer Gianfanco Lanci a precizat că firma pe care o conduce pregătește un telefon Windows Phone 7. Astfel, după ce și-a anunțat intrarea pe piața tabletelor și este Încă un nume nou În segmentul de telefoane Android, Acer vrea să facă valuri și pe piața WP7.
Â

Gianfranco menționează că a preferat Android În locul lui Windows Mobile 6.5 În ultimii ani, sesizând potențialul acestei platforme. În schimb, Windows Phone 7 ar oferi cam aceleași posibilități de customizare ca și Android, cel puțin așa afirmă CEO-ul Acer. În același interviu, oficialul a declarat și că a decis să amâne lansarea unei tablete Android 2.2, preferând să aștepte lansarea OS-ului Android 3.0 Honeycomb.

Acesta va fi În sfârșit adaptat tabletelor, după ce chiar Google a recunoscut că Android 2.1 și 2.2 nu sunt platforme potrivite pentru astfel de terminale. Printre planurile de viitor ale celor de la Acer se mai numără telefoane (și nu numai) cu ecrane 3D, terminale MeeGo și un netbook cu Chrome OS la bord.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×