Samsung SGH-F330, cel mai tare musicphone prezentat la IFA 2007

5.686 ori
<b>Samsung SGH-F330, cel mai tare musicphone prezentat la IFA 2007</b>O2 Germania planuieste sa lanseze terminalul Xda Atom Life sub numele de Xda Comet, acesta urmand sa fie disponibil pe piata din luna octombrie la un pret neanuntat inca. Terminalul ruleaza sistemul de operare Windows Mobile 6 Professional si include un...

Avand in vedere ca ocupantul locului 1 in topul producatorilor de terminale mobile, Nokia tocmai a lansat terminalele Xpress Music, tintind catre melomani si publicul tanar, ocupantul locului 2 al topului, Samsung da replica in cadrul IFA 2007. Aceasta vine sub forma superbului Samsung SGH-F330.

Acest triband opereaza in frecvente de 900/1800/1900 Mhz si suporta UMTS la 2100Mhz, dar si conexiuni HSDPA la 3.6Mbps. Daca doriti un slider cu functii muzicale care sa aiba un look de exceptie, SGH-F330 este ideal pentru dumneavoastra. Capacitatea de doar 20MB a memoriei interne este compensata in cazul acestui terminal de o camera de 2 megapixeli  si de o camera secundara destinata video convorbirilor.

Pe lista feature-urilor acestui music phone se afla si radio FM, slot pentru carduri microSD, mai mult decat util, avand in vedere memoria interna si evident radio HSDPA. Cel mai atragator element al terminalului este evident lookul sau, iar faptul ca avem de-a face cu un slider este in mod clar un avantaj. De remarcat este si finisajul in stil “oglinda”, iar singurul sau defect pare a fi memoria interna limitata, in conditiile in care cele mai noi terminale cu functii muzicale sunt dotate cu 8GB de memorie.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×