Samsung SGH-G800, un cameraphone de 5 megapixeli

Autor:  | Publicat în:  Samsung 5.940 ori
<b>Samsung SGH-G800, un cameraphone de 5 megapixeli</b>Specificatiile tehnice ale terminalului Samsung SGH-G800 au fost puse la dispozitia presei in aceeasi perioada in care de abia aflam despre telefonul 2.5G, SGH-G600, dotat ca si modelul anterior cu o camera de 5 megapixeli. Acum, datorita unor redactori...

Specificatiile tehnice ale terminalului Samsung SGH-G800 au fost puse la dispozitia presei in aceeasi perioada in care de abia aflam despre telefonul 2.5G, SGH-G600, dotat ca si modelul anterior cu o camera de 5 megapixeli.

Acum, datorita unor redactori ai site-urilor olandeze de specialitate, care au luat parte la prezentarea oficiala Samsung, ne putem face o idee despre cum va arata G800. Conform zvonurilor, terminalul va suporta zoom optic de pana la 3x si va fi dotat cu o camera de 5 megapixeli cu flash Xenon. Pe lista specificatiilor tehnice ale lui G800 intalnim slotul pentru carduri microSD, terminalul suportand si carduri de memorie microSDHC.

Cardurile microSDHC de 4GB disponibile acum nu mai sunt de actualitate, in conditiile in care cele de 8GB sunt deja gata sa isi faca o intrare triumfala. Revening la noul Samsung, acesta este un tri-band GSM/EDGE, care suporta conectivitate HSDPA de 3.6 Mbps, handsetul masurand 103 x 51 x 16.8mm. Display-ul sau QVGA are o diagonala de 2.4 inch , iar G800 ofera si suport pentru optiunile de conectivitate Bluetooth 2.0/USB 2.0.

Detaliile despre data de lansare sau pretul terminalului nu sunt cunoscute inca, dar va vom tine la curent, asteptand o lansare autohtona a acestui performant cameraphone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×