iPhone, acum deblocat pentru 32 de tari si 69 de operatori

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.739 ori
<b>iPhone, acum deblocat pentru 32 de tari si 69 de operatori</b>Avand in vedere ca lansarea europeana si asiatica a lui iPhone va avea loc peste cateva luni, nu ne surprinde sa vedem terminalul pornit la "drumul GSM", datorita hackului pus la dispozitie gratuit care permite operarea sa in numeroase retele. Conform...

Avand in vedere ca lansarea europeana si asiatica a lui iPhone va avea loc peste cateva luni, nu ne surprinde sa vedem terminalul pornit la "drumul GSM", datorita hackului pus la dispozitie gratuit care permite operarea sa in numeroase retele.

Conform listei de mai sus, ce a fost compilata de catre iPhone Dev Team, softul gratuit pentru deblocarea telefonului produs de Apple a fost testat pentru 32 de tari si 69 de operatori. Lista este updatata la minut, adaugandu-se tot mai multi operatori nationali. Testarile sunt bazate pe apeluri primite sau efectuate, SMS-uri trimise sau primite, acces EDGE/GPRS si acces voicemail, nu si Visual VOicemail.

La cateva minute dupa postarea acestei stiri pe site-ul engadgetmobile.com, numarul tarilor in care iPhone poate functiona crescuse la 43, iar numarul operatorilor locali la 90. Pe lista optiunilor deblocate gasim combo-uri tara/operator ca: Noua Zeelanda/Vodafone, Spania/Moviestar, Polonia/Orange, Cehia/Vodafone, Israel/Cellcom, Ungaria/T-Mobile si multe multe altele. Ca o ciudatenie, mentionam faptul ca iPhone Dev a inclus pe lista Telus (cu o nota asupra faptului ca nu functioneaza), iar India a fost numarata de 2 ori. Vom vedea oare si Romania pe lista in curand?

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×