Samsung SGH-P520 seamana leit cu Prada Phone

5.286 ori
<b>Samsung SGH-P520 seamana leit cu Prada Phone</b>Se pare ca imitarea este inca o metoda buna de a flata pe cineva, sau ceva, ca si in cazul telefonului Samsung SGH-P520, geamanul "rau" al lui LG Prada, la capitolul look. Iata-l in imaginea urmatoare: Acest telefon triband GSM/EDGE nu este dotat cu...

Se pare ca imitarea este inca o metoda buna de a flata pe cineva, sau ceva, ca si in cazul telefonului Samsung SGH-P520, geamanul "rau" al lui LG Prada, la capitolul look. Iata-l in imaginea urmatoare:

Acest telefon triband GSM/EDGE nu este dotat cu tastatura, dar nu suntem inca in totalitate siguri, daca terminalul va include un display touchscreen. In corpul cu o grosime de 8.9mm al acestui handset se "ascund" o camera de 3 megapixeli, 50MB de memorie interna si un slot pentru carduri de memorie microSD. SGH-P520 suporta si conectivitate WiFi, iar detaliile legate de pretul si data sa de lansare nu sunt cunoscute inca.

Sa fi intrat Samsung in posesia retetei succesului? Sa fie Prada etalonul telefoanelor de succes? Deja asteptam succesorul celebrului terminal ce poarta brandingul casei de moda Prada, de data aceasta fara vreo legatura cu lumea modei. Intre timp admiram telefonul Samsung din imagine si ne intrebam daca nu exista copyright pe design sau look... Avand in vedere cate clone asiatice are iPhone, de ce nu ar avea si rivalul sau de la LG macar una?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×