Se va schimba tariful pentru Internetul mobil?!

1.686 ori
<b>Se va schimba tariful pentru Internetul mobil?!</b>V-a fascinat vreodata superoferta Orange care promite internet nelimitat pentru doar 20 de euro pe luna? Ei bine, rasfoind blogul lui Alex Brie, am aflat ca lucrurile nu stau chiar atat de roz, deoarece internet nelimitat inseamna totusi o limitare la 2GB...

V-a fascinat vreodata superoferta Orange care promite internet nelimitat pentru doar 20 de euro pe luna? Ei bine, rasfoind blogul lui Alex Brie, am aflat ca lucrurile nu stau chiar atat de roz, deoarece internet nelimitat inseamna totusi o limitare la 2GB a utilizatorului, in cazul abonamentului 3G, respectiv o limitare la 4GB in cazul lui 3G+.

Orange ofera 3 pachete de abonamente Internet: Day Unlimited, Night and Weekend, si Unlimited Home, fiecare cu optiunea 3G , respectiv 3G+. Desi "nelimitarea" de doar 2 sau 4GB, eventual 8GB pentru Internet Day Unlimited poate descuraja persoanele care au luat exprimarea din reclame de buna, aflati ca lucrurile pot sta mai rau de atat. Canada este inca in urma, mentinand tarife exagerate pentru servicii de acest gen. Spre exemplu providerul Rogers ofera un tip de abonament care garanteaza utilizatorilor 1.5MB de date pe luna la pretul de 15 dolari. Cu o astfel de oferta, un utilizator standard nu ar putea nici macar sa descarce o poza de mare rezolutie. Cea mai mare oferta a companiei asigura clientilor 500MB, la uriasul pret de 210 dolari pe luna.

Revenind la Orange, trebuie sa aflati ca, daca depasiti traficul inclus in abonamentul cumparat veti plati 5 euro la fiecare 500MB. Nu stam la fel de rau ca si clientii canadieni, beneficiind totusi de tarife rezonabile, dar si de promisiuni exagerate. Sa fie vina agentiilor de publicitate, a operatorului sau a clientului care a inteles gresit mesajul? Se discuta destul de mult in jurul exprimarii "internet nelimitat de la 20 de euro", sintagma presupunand ca utilizatorul poate sta pe internet oricat doreste, pornind de la abonamentul de 20 de euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×