Samsung și HTC anunță datele de sosire ale actualizărilor Android Jelly Bean În curând

Autor:  | Publicat în:  Android 2.000 ori
<b>Samsung și HTC anunță datele de sosire ale actualizărilor Android Jelly Bean În curând</b>Deși multe dintre terminalele HTC și Samsung nu au primit încă nici măcar Android 4.0, se pare că acești doi producători de terminale Android intenționează să anunțe în curând datele de sosire pentru actualizarea Jelly Bean. După cum bine...

Deși multe dintre terminalele HTC și Samsung nu au primit încă nici măcar Android 4.0, se pare că acești doi producători de terminale Android intenționează să anunțe în curând datele de sosire pentru actualizarea Jelly Bean. După cum bine știți, Android 4.1 Jelly Bean a fost anunțat oficial la mijlocul acestei săptămâni în cadrul Google I/O 2012.

El este mai degrabă o îmbunătățire a lui Android 4.0 și nu o actualizare capitală. începând de la mijlocul lunii iulie următoarele tablete și telefoane vor primi noul Android: Samsung Galaxy Nexus, Nexus S și tableta Motorola Xoom. Samsung ar fi anunțat oficial că va posta o listă cu alte terminale compatibile cu acest release și tot ce pot să spune este că sper că zvonurile legate de faptul că Galaxy S II nu va fi compatibil să nu fie reale. în schimb tare aș vrea să îl văd pe Jelly Bean rulând pe Galaxy Note.

și HTC pregătește o listă de acest gen și având în vedere cât de târziu a sosit ICS pe HTC Sensation, Sensation XE și alte modele de acest gen, e posibil să ne prindă toamna, sau chiar iarna până la actualizări. Un lucru e sigur: majoritatea telefoanelor și tabletelor care rulează Android 4.0 (și o fac bine, nu cu greu) vor primi Android Jelly Bean. La urma urmei, nu vă așteptați la Jelly Bean pe HTC Desire C, nu-i așa?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×