Review F1 World și Top Gear - aplicații Windows Phone pe Lumia 900 pentru pasionații de mașini (Video)

1.194 ori
<b>Review F1 World și Top Gear - aplicații Windows Phone pe Lumia 900 pentru pasionații de mașini (Video)</b>Din moment ce am avut la teste modelul Windows Phone Nokia Lumia 900, am decis să aruncăm o privire asupra a doua aplicații care vor încânta pasionații de automobile și Formula 1. Este vorba despre F1 World și Top Gear, aceasta din urmă fiind...

Din moment ce am avut la teste modelul Windows Phone Nokia Lumia 900, am decis să aruncăm o privire asupra a doua aplicații care vor încânta pasionații de automobile și Formula 1. Este vorba despre F1 World și Top Gear, aceasta din urmă fiind aplicația oficială a emisiunii auto de pe Discovery.

Top Gear

Pe ambele le găsiți în Windows Phone Marketplace și există și o variantă Pro a lui F1 World, în care puteți urmări și transmisii live ale curselor. Deocamdată în această versiune gratuită de aplicație puteți vedea un clasament cu piloții din Formula 1, câte un profil pentru fiecare dintre aceștia, știri, informații despre echipele din F1 și despre circuitele disponibile. Aplicația Top Gear este ceva mai bine pusă la punct și include și o galerie foto cu cele mai noi mașini și clipuri video cu test drive-uri.

Aveți și o zonă de articole, clar delimitată de restul materialelor și rubrici video extrase direct din emisiunea produsă de către cei de la BBC. Interviuri, știri și o latură de socializare, toate acestea fac parte din aplicația oficială Top Gear, care evident îl include și pe faimosul Stig în numeroase clipuri și articole. Vi le recomand pe amândouă cu multă căldură pe Windows Phone și eventual căutați și varianta pentru Android, de dragul comparației.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×