Samsung SM-G360H ajunge pe web printr-o scăpare, este un device dual SIM Android cu ecran de 4.5 inch

Autor:  | Publicat în:  Samsung 676 ori
<b>Samsung SM-G360H ajunge pe web printr-o scăpare, este un device dual SIM Android cu ecran de 4.5 inch</b>în baza de date Bluetooth SIG și-a făcut apariția un nou smartphone Samsung cu numele de cod "SM-G360H/DS", un terminal dual SIM cu Android, care nu a fost anunțat încă oficial. Aceeași autoritate dezvăluie puține detalii despre handset, poate...

în baza de date Bluetooth SIG și-a făcut apariția un nou smartphone Samsung cu numele de cod "SM-G360H/DS", un terminal dual SIM cu Android, care nu a fost anunțat încă oficial. Aceeași autoritate dezvăluie puține detalii despre handset, poate în afara faptului că are două sloturi SIM și că rulează platformă mobilă a celor de la Google.

între timp acest model a apărut și pe Zauba.com, printr-o listare ce confirmă prezența unui display de 4.5 inch la bord. Zauba confirmă și cele două sloturi SIM de pe SM-G360H, iar un UA Profile pentru aceeași unitate a apărut pe site-ul oficial Samsung. Handsetul vine cu o rezoluție modestă, de 480 x 800 pixeli și rulează Android 4.4.4 KitKat.

GFXBench este ultima piesă din puzzle, dezvăluind și restul dotărilor. E vorba despre un procesor quad core Spreadtrum SC8830, tactat la 1.2 GHz, un GPU ARM Mali 400 MP2 (dual core), 1 GB RAM și 5 GB stocare internă. Avem parte și de o cameră de 5 megapixeli, iar modelul din GFXBench este un prototip, deci specificațiile finale ar putea fi diferite.  Spre exemplu, am putea vedea 16 GB stocare.

Samsung ar putea lansa produsul în trimestrul 4.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×