Apple iPhone 6 convertește posesorii de terminale Android la iOS, conform unor studii RBC

Autor:  | Publicat în:  Android 1.261 ori
<b>Apple iPhone 6 convertește posesorii de terminale Android la iOS, conform unor studii RBC</b>O serie de studii RBC analizate de Bloomberg și corelate cu o serie de interviuri arata că destul de mulți posesori de smartphone-uri Android iau în calcul trecerea la iOS odată cu sosirea lui iPhone 6 și 6 Plus. Astfel, dominația Samsung în...

O serie de studii RBC analizate de Bloomberg și corelate cu o serie de interviuri arată că destul de mulți posesori de smartphone-uri Android iau în calcul trecerea la iOS odată cu sosirea lui iPhone 6 și 6 Plus. Astfel, dominația Samsung în segmentul de telefoane cu ecran mare ar putea slăbi cu această ocazie.

Schimbările de modele Samsung s-au triplat la resellerul Gazelle Inc, conform unui studiu, iar un sfert din potențialii cumpărători de iPhone 6 își cumpără primul device iOS cu această ocazie. Un exemplu este Sharyn Funamura, avocat de 42 de ani din California, care a fost fidelă lui BlackBerry și Samsung o bună perioadă de timp. Aparent Apple ar fi "rezolvat multe din problemele pe care le avea cu iPhone", ea devenind astfel mulțumită de actuala configurație.

Funamura își înlocuiește modelul sau Galaxy S4 cu noul iPhone, care e atractiv pentru că permite citirea de mailuri și surfingul pe web într-un mod mai intuitiv. Noile device-uri de la Apple vor fi disponibile în 115 țări până la final de an, conform celor din Cupertino. RBC Capital Markets a realizat un studiu pe un eșantion de 6000 de consumatori și a descoperit că 26% dintre repondentii care vor să cumpere un iPhone intră de abia acum în ecosistemul iOS.

Majoritatea renunța la Android, se pare. între timp Samsung a pierdut serios cota de piață, ajungând de la 32% în 2013 la 25% în al doilea trimestru al acestui an. Dacă în ultimele luni vânzările Samsung au fost știrbite de producătorii chinezi, acum sud coreenii vor avea de suferit din cauza ofensivei Apple. Vor fi de ajuns Note 4 și Edge să întoarcă lupta?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×