Samsung Galaxy J7 Prime îşi face apariţia printr-o scăpare, cu scanner de amprente, cantitate de RAM superioară predecesorilor

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.215 ori
<b>Samsung Galaxy J7 Prime îşi face apariţia printr-o scăpare, cu scanner de amprente, cantitate de RAM superioară predecesorilor</b>Seria Galaxy J se tot extinde şi azi aflăm de existenţa lui Samsung Galaxy J7 Prime, un model care îi succeda lui Galaxy J7, cel lansat anul trecut. Avem doar scăpări pentru noul venit, pe care le analizăm mai jos.

Seria Galaxy J se tot extinde şi azi aflăm de existenţa lui Samsung Galaxy J7 Prime, un model care îi succeda lui Galaxy J7, cel lansat anul trecut. Avem doar scăpări pentru noul venit, pe care le analizăm mai jos.

Se pare că Galaxy J7 Prime va aduce mai mult RAM, extra stocare faţă de predecesor şi un scanner de amprente. E interesant că Galaxy J7 devine o adevărată serie, de vreme ce J7 a debutat în 2015, iar în 2016 am avut deja un Galaxy J7 (2016). Prime integrează 3 GB RAM, o cameră selfie de 8 MP şi un scanner de amprente integrat în butonul Home.

Ca design el va arăta la fel ca predecesorii, iar dotările sale mai includ un display de 5.5 inch, procesor Exynos 7870 de 1.6 GHz şi o baterie de 3300 mAh. Rămâne de văzut şi ce tip de panou al ecranului vom primi, de vreme ce primul J7 avea un TFT, iar varianta 2016 un Super AMOLED. Camera principală va rămâne probabil la 13 MP, că pe modelul actual.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×