Samsung Galaxy W2017 ni se prezintă în noi fotografii; de această dată în varianta Rose Gold

1.236 ori
<b>Samsung Galaxy W2017 ni se prezintă în noi fotografii; de această dată în varianta Rose Gold</b>Sud-coreenii de la Samsung pregătesc și lansarea unui terminal cu clapetă pe piața asiatică, fiind vorba despre modelul Galaxy W2017 pe care l-am tot văzut în imagini în ultimele luni. Ei bine astăzi primim noi materiale de acest tip, dar vedem varianta

Samsung Galaxy W2017 este următorul smartphone aflat pe lista de lansări a companiei sud-coreene, terminal pe care l-am văzut în numeroase materiale în ultimele luni. Astăzi primim noi fotografii cu acest produs, dar acum privim asupra unei alte variante ce vine pe nuanța Rose Gold. Toate aceste imagini sosite în mediul online nu pot decât să ne indice faptul că lansarea oficială este foarte aproape.

Samsung Galaxy W2017

Deja știm faptul că acest model cu clapetă ne va aduce dotări de top similare cu cele întâlnite pe Samsung Galaxy S7 și pe varianta sa Edge. Ne referim la un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820, la 4 GB memorie RAM și la o capacitate de stocare de 64 GB. Vom mai primi un port USB Type-C, un scanner de amprente și totodată suport pentru serviciul de plăți Samsung Pay.

Telefonul va păstra și câteva elemente de design regăsite pe Galaxy S7, cum este cazul panoului spate curbat spre margini. După cum puteți vedea și în imaginea de mai sus, acest produs va rula sistemul de operare Android și vom avea la dispoziție două display-uri tactile de 4.2 inch. La bord se va mai afla o cameră foto principală de 12 megapixeli și un senzor de 5 megapixeli pentru captura seflie.

Un zvon sosit din China ar asocia un preț foarte foarte piperat pentru acest model, de 1500 dolari. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×