Xiaomi Mi Note 2 își prezintă display-ul curbat în noi fotografii reale

996 ori
<b>Xiaomi Mi Note 2 își prezintă display-ul curbat în noi fotografii reale</b>Toamna aceasta ar urma să ne aducă și lansarea phablet-ului Xiaomi Mi Note 2 - un handset pe care astăzi îl vedem în noi fotografii reale. În prim-plan se află aici display-ul curbat similar cu cel întâlnit și pe Galaxy S7 Edge, panou care la rândul său

Xiaomi nu a terminat cu lansările de produse pentru această toamnă, în program fiind notat și debutul phablet-ului Mi Note 2. Acest din urmă model apare astăzi într-o serie de fotografii reale ce ne prezintă display-ul arătos cu muchii curbate precum cel pe care îl avem și în cazul unor terminale ca Samsung Galaxy S7 Edge, Note 7, sau Vivo Xplay 5. Posibil să avem și pe handset-ul Xiaomi funcții dedicate acestor margini curbate, dar vom afla cu certitudine în momentul lansării oficiale.

Xiaomi Mi Note 2

Revenind la fotografiile cu pricina, observăm logo-ul companiei plasat în partea din stânga pe panoul frontal, și faptul că produsul rulează MIUI 8. Și butonul power/unlock se remarcă aici, fiind aflat în partea din dreapta pe rama telefonului. Cel mai probabi vom primi în cazul de față și un buton home fizic.

Cât despre dotările hardware, speculațiile din ultima vreme indică prezența unui display de 5.7 inch cu tehnologie AMOLED și rezoluție Quad HD, a unui procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 821 și a unui senzor foto dual de 16 megapixeli. Vom primi o cameră frontală de 5 megapixeli, o baterie de 4000 mAh și variante cu 4 sau 6 GB memorie RAM. Lansarea ar fi programată pentru intervalul octombrie-noiembrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×