Samsung U470 prins in actiune

Autor:  | Publicat în:  Samsung 850 ori
<b>Samsung U470 prins in actiune</b>Cu cateva zile in urma site-urile de specialitate faceau speculatii in legatura cu o posibila imagine falsa reprezentand noul Samsung SGH-U470 si iata-l acum, dezvaluindu-se publicului in toata splendoarea sa. Evident o persoana priceputa ar fi putut sa...

Cu cateva zile in urma site-urile de specialitate faceau speculatii in legatura cu o posibila imagine falsa reprezentand noul Samsung SGH-U470 si iata-l acum, dezvaluindu-se publicului in toata splendoarea sa.

Evident o persoana priceputa ar fi putut sa produca o noua imagine in Photoshop pentru a pacali publicatiile online, dar avem incredere in terminalul care va fi in curand pus in vanzare prin Verizon. Ceea ce aduc nou aceste poze este brandingul plasat deasupra display-ului si un UI in stil specific Verizon, feature considerat un defect de unii sau un avantaj de altii. E ciudat sa ne amintim ca vom vedea acest telefon in magazinele din SUA, abia peste 4 luni, in conditiile in care el pare gata pentru o lansare imediata.

Pretul oficial al terminalului nu a fost inca precizat de catre producator sau distribuitor, iar handsetul face parte din lista de telefoane pregatite de Verizon pentru sezonul 2008. Va fi U470 gata de lansare pana in perioada sarbatorilor de iarna? Deja cunoastem lista de de lansari a celor de la Vodafone, iar concurentii operatorului vor trebui sa pluseze cu o serie de terminale superdotate, pentru a acapara piata extrem de activa in perioada Craciunului.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×