Samsung Gear Fit 2 Hands on: mai mic, mai sportiv, mai muzical

1.288 ori
<b>Samsung Gear Fit 2 Hands on: mai mic, mai sportiv, mai muzical</b>La evenimentul de lansare al phablet-ului Samsung Galaxy Note 7 de astăzi, a fost prezent și smartwatch-ul Samsung Gear S2 - un terminal purtabil ce este mai degrabă îndreptat către pasionații de jogging și activități fizice. Pentru asta, modelul de față

Samsung Gear Fit 2 era prezent la rândul său la evenimentul Samsung de azi, cel de debut al lui Galaxy Note 7 şi am avut ocazia să petrec câteva minute cu terminalul de fitness al celor de la Samsung. El ar trebui să coste în jur de 850 lei la retailerii locali.

Samsung Gear Fit 2

Încep prin a spune că acesta e muuuult mai aproape de ideea de brăţară de fitness decât de smartwatch. Predecesorul său reuşea să emane eleganță şi să ofere funcţii sportive, în vreme ce Gear Fit 2 e mult mai sportiv şi pare menit clar pentu un stil de viaţă activ. Ecranul s-a micşorat de la 1.84 inch pe Gear Fit 1 la 1.5 inch, dar e acum mai curbat şi sunt sigur că se descurcă excelent în bătaia soarelui.

Samsung Gear Fit 2

Cântăreşte 30 de grame, deci cu 3 grame mai mult decât Gear Fit 1, iar pe mână acest device se simte că o... jucărie. Are o curea din elastomer foarte plăcută la atingere şi la purtare şi sper că ne face să transpirăm mai puţin decât cureaua lui Gear Fit 1. O noutate e GPS-ul, care ne permite să monitorizăm sesiunile de fitness cu mai multă precizie şi să vedem traseul efectuat.

Putem asculta muzică acum şi din memoria internă a ceasului de 4 GB, faţă de cei 16 MB ai lui Gear Fit şi primim şi un player muzical dedicat. Interfaţa e foarte simplă şi bine organizată, iar ca OS primim Tizen. O veste bună e şi varietate de culori: albastru, roz, negru, în vreme ce Gear Fit venea doar pe negru. Practic acesta este un fitness band cu funcţii de smartwatch, în vreme ce Gear Fit era smartwatch cu funcţii de fitness... eMAG îl are pe stoc.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×