Samsung U708, impodobit cu cristale Swarovski

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.954 ori
<b>Samsung U708, impodobit cu cristale Swarovski</b>Putin ne-a lipsit sa credem ca in imaginea urmatoare ne este prezentat un bibelou sau o veritabila bijuterie, nu acest Samsung U708, impodobit cu celebrele cristale Swarovski. Din pacate doar clientii taiwanezi se pot bucura de o astfel de oferta, destul...

Putin ne-a lipsit sa credem ca in imaginea urmatoare ne este prezentat un bibelou sau o veritabila bijuterie, nu acest Samsung U708, impodobit cu celebrele cristale Swarovski.

Samsung U708

Din pacate doar clientii taiwanezi se pot bucura de o astfel de oferta, destul de costisitoare banuim noi. Terminalul este disponibil in 2 variante, una pentru publicul feminin, stilata si decorata cu numeroase cristale, iar cealalta destinata publicului masculin, asemanatoare unei sticle de whisky si impodobita de asemenea cu celebrele cristale. Astfel de editii speciale fac deliciul persoanelor celebre, artistilor, oamenilor politici si vedetelor de tot soiul.

La fel cum un smartphone tinteste catre un public format din oameni de afaceri, un gaming phone cu pronuntat functii muzicale tinteste catre adolescentii trendsetteri si gameri, un astfel de telefon-bijuterie ar arata perfect intr-un BMW ultimul tip, fiind folosit de catre posesoare unor cercei cu pietre Swarovski. Totusi, la toate celelalte telefoane decorate cu acest gen de cristale, problema era aceeasi: micile podoabe erau extrem de usor de desprins si pierdut... Sa fie acesta si cazul lui Samsung U708?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×