LG Trax soseste in curand

1.550 ori
<b>LG Trax soseste in curand</b>Va prezentam intr-un articol felul in care terminalul LG CU575 incanta publicul feminin, fapt vizibil si in imaginea promotionala. Iata ca telefonul, numit si Trax ne ofera acum o lista mai detaliata a specificatiilor sale tehnice. Avem de-a face cu un...

Va prezentam intr-un articol felul in care terminalul LG CU575 incanta publicul feminin, fapt vizibil si in imaginea promotionala. Iata ca telefonul, numit si Trax ne ofera acum o lista mai detaliata a specificatiilor sale tehnice.

Avem de-a face cu un telefon cu clapeta dotat cu taste externe destinate functiilor muzicale, cu un display color, suport pentru Bluetooth stereo si un card de memorie microSD (pana la 4GB). Trax include si o camera de 1.3 megapixeli, care va incanta cu siguranta fotografii de ocazie. Ce ar fi un telefon cu functii muzicale fara suportul penru serviciul Mobile Music, oferit de AT&T? Din fericire, LG Trax ofera un astfel de suport, oferind abonatilor acces la Napster si eMusic.

Handsetul este de asemenea compatibil cu serviciul de televiziune MobiTV si XM Radio Mobile. Persoanele interesate de acest telefon il pot cumpara incepand de azi, la pretul de 129.99 dolari, impreuna cu un abonament pe 2 ani. Din pacate oferta este disponibila doar la magazinele AT&T din SUA si mai avem de asteptat o buna perioada de timp pana vom vedea telefonul si in Romania.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×