Samsung va incepe productia de terminale AMOLED pentru KDDI Japonia

2.004 ori
<b>Samsung va incepe productia de terminale AMOLED pentru KDDI Japonia</b>Am avut ocazia sa vedem prototipuri ale diferitelor displayuri AMOLED si pe cele ale telefoanelor dotate cu astfel de ecrane, dar iata ca acum tehnologia va intra direct in productie, cel putin in Japonia. Astazi, Samsung a anuntat ca va incepe productia...

Am avut ocazia sa vedem prototipuri ale diferitelor displayuri AMOLED si pe cele ale telefoanelor dotate cu astfel de ecrane, dar iata ca acum tehnologia va intra direct in productie, cel putin in Japonia.

Astazi, Samsung a anuntat ca va incepe productia de masa a displayurilor AMOLED si a telefoanelor dotate cu acestea. Terminalele vor fi vandute de catre reteaua KDDI din Japonia, care are un contract cu producatorul Samsung. Initial, 4 noi modele Samsung AMOLED KDDI vor fi dezvoltate in perioada urmatoare, iar restul vor urma la putin timp, in functie de reactia publicului si de vanzari. In afara imaginilor oferite de catre producator si a marimii diagonalei displayurilor (2.6 sau 2.8 inch), nu se cunosc inca informatii suplimentare despre noua tehnologie si noile terminale.

Se pare ca Samsung si colaboratorul sau nu se inghesuie sa comunice specificatiile tehnice publicului, tinandu-l in asteptare. Astfel, zvonurile vor domina media online si vor da nastere unor articole SF, care vor denatura lista oficiala de caracteristici ale noului Samsung. Un lucru este cert: designul telefoanelor este reusit, chiar daca acestea nu par a fi best-seller-uri, in special din cauza functiilor limitate si a numarului de aplicatii disponibile.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×