Samsung va lansa 3 telefoane Android in 2009 si un smartphone bazat pe Linux

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.235 ori
<b>Samsung va lansa 3 telefoane Android in 2009 si un smartphone bazat pe Linux</b>Won-Pyo Hong, unul dintre oficialii importanti de la Samsung a declarat recent pentru Reuters ca firma sud-coreana va lansa in acest an cel putin 3 smartphone-uri Android si unul bazat pe Linux. Deja Samsung a facut valuri la MWC 2009, prezentand...

Won-Pyo Hong, unul dintre oficialii importanti de la Samsung a declarat recent pentru Reuters ca firma sud-coreana va lansa in acest an cel putin 3 smartphone-uri Android si unul bazat pe Linux.

Deja Samsung a facut valuri la MWC 2009, prezentand terminale promitatoare ca Omnia HD sau Beat DJ, dar acum asteptam si handseturi orientate spre segmentul business. Speram totusi ca Samsung sa nu repete greseala celor de la HTC, care au lansat primul telefon Android, Dream G1 in octombrie si au anuntat ieri si urmasul sau, HTC Magic.

Din pacate cele 2 terminale sunt aproape identice, in afara de lipsa tastaturii fizice pe Magic, lucru care nu va influenta prea mult cumparatorii. Aflati si ca handseturile Samsung bazate pe Linux vor fi dezvoltate in colaborare cu fundatia LiMo, din care fac parte numerosi alti producatori de terminale mobile.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×