Samsung ar urma să ofere chip-uri grafice AMD sau Nvidia integrate în chipset-urile Exynos

938 ori
<b>Samsung ar urma să ofere chip-uri grafice AMD sau Nvidia integrate în chipset-urile Exynos</b>Dacă la ora actuală procesoarele Exynos a celor de la Samsung sosesc la pachet alături de chip-uri grafice Mali, s-ar putea ca în aproximativ 2 ani să vedem modele cu chipset-uri grafice AMD sau Ndivia - în situația în care sud-coreenii vor concretiza

Seria de procesoare Exynos a celor de la Samsung a ajuns de câțiva ani buni chiar și pe flagship-urile companiei, procesoare ce oferă performanțe similare cu chip-urile americanilor de la Qualcomm și care au impresionat plăcut și în cadrul testelor noastre realizate asupra produselor din seria Galaxy. Aflăm astăzi despre o informație foarte interesantă cu privire la viitorul seriei Exynos, și mai exact despre chip-urile grafice ce vor fi integrate în chipset.

Dacă anul viitor vom primi un nou chipset Exynos cu GPU Mali, se așteaptă ca în 2018 să vedem primul chipset Samsung cu modul grafic AMD sau Ndivia - asta în situația în care un acord se va încheia cu una dintre cele două companii de aici. Așadar, am putea vedea un asemenea pachet hardware abia pe Samsung Galaxy S9, și nu ne-ar mira să avem de-a face cu un chip cu 10 nuclee la bord.

Rămâne de văzut dacă informațiile pe seama acestui zvon vor sosi în continuare pe web și în perioada următoare, detalii ce ar confirma într-un fel sau altul că Samsung pregătește o asemenea mutare. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×