Samsung va prezenta următorul Galaxy S În "Marele Măr", În ciuda Apple

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.096 ori
<b>Samsung va prezenta următorul Galaxy S În "Marele Măr", În ciuda Apple</b>Samsung Electronics face o mișcare de imagine, prezentând următorul Galaxy S la New York, în cadrul unui eveniment programat pentru 14 martie. Samsung Galaxy S IV va debuta în orașul cunoscut și ca "Marele Măr" (Big Apple) și asta datorită unei...

Samsung Electronics face o mișcare de imagine, prezentând următorul Galaxy S la New York, în cadrul unui eveniment programat pentru 14 martie. Samsung Galaxy S IV va debuta în orașul cunoscut și ca "Marele Măr" (Big Apple) și asta datorită unei pățanii care implică și Apple și un revelion marcat de logo-ul lor din urmă cu mulți ani.

Informațiile vin de la Reuters, deci pesemne că sunt sigure. știm că în SUA e greu să depășești Apple pe piața smartphone, ba chiar aproape imposibil, dacă mă întrebați pe mine. Aceasta va fi prima lansare americană a unui flagship Galaxy S, mai ales că dacă îmi amintesc bine americanii au așteptat câteva luni bune până ce Galaxy S II a ajuns și la ei în 2011. în 2012 lucrurile s-au mișcat ceva mai rapid, trebuie să recunosc, iar în acest time America da tonul inovației Samsung.

Anul trecut asistam la un eveniment de lansare pentru Galaxy S III la Londra, unul cu fast, cu o orchestră fantastică și o prezentare foarte bună. Samsung Galaxy S a fost prezentat la CTIA în 2010, în SUA, iar Galaxy S II la MWC 2011, deci observați cât de schimbătoare au fost locațiile prezentărilor. Credeți că evenimentul va fi de anvergura unui debut de iPhone?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×