LG pregătește propriul chip 8 core, intra În bătălie cu Samsung

Autor:  | Publicat în:  LG 931 ori
<b>LG pregătește propriul chip 8 core, intra În bătălie cu Samsung</b>Se pare că NVIDIA ar avea ceva probleme cu găsirea de parteneri pentru adoptarea procesorului Tegra 4, mai ales că acum e la modă producția de procesoare proprii. Huawei face acest lucru, Samsung la fel și se pare că LG se îndreaptă în aceeași...

Se pare că NVIDIA ar avea ceva probleme cu găsirea de parteneri pentru adoptarea procesorului Tegra 4, mai ales că acum e la modă producția de procesoare proprii. Huawei face acest lucru, Samsung la fel și se pare că LG se îndreaptă în aceeași direcție.

Procesoarele Samsung Exynos sunt deja binecunoscute și în mod bizar și împrumutate de unele companii asiatice că Meizu. Oficialii LG au confirmat că această companie sud-coreeana pregătește un design de chip 8 core în stilul lui Samsung Exynos 5 Octa. CPU-ul vine cu arhitectură ARM big.LITTLE. LG va lucra cu TSMC pentru a fabrica chipurile, care ar putea fi folosite pe terminale mobile în a doua jumătate a acestui an.

Se zvonește și că Samsung ar avea probleme cu consumul de energie pe chipurile A15, deci ne întrebam dacă LG vor folosi experiența rivalilor trecând peste probleme sau se vor confrunta cu aceleași impedimente. în fine, va fi o vară sau toamna interesantă, de vreme ce abia atunci vor ajunge pe piața terminale 8 core, zic eu. Un demo de procesor LG 8 core e programat pentru IFA 2013.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×