Samsung va produce un telefon Windows Mobile Giorgio Armani

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.180 ori
<b>Samsung va produce un telefon Windows Mobile Giorgio Armani</b>Directorul de marketing al filialei Samsung din Taiwan, Ryu Jae-hyun a anuntat recent ca Samsung va lansa un telefon cu branding Giorgio Armani si sistem de operare Windows Mobile. Prin aceasta lansare, Samsung se va axa mai mult pe segmentul de telefoane...

Directorul de marketing al filialei Samsung din Taiwan, Ryu Jae-hyun a anuntat recent ca Samsung va lansa un telefon cu branding Giorgio Armani si sistem de operare Windows Mobile.

Prin aceasta lansare, Samsung se va axa mai mult pe segmentul de telefoane high-end, ceea ce inseamna ca nu vom mai vedea chiar zeci de handseturi low cost sosind pe piata in 2009. O decizie inspirata a celor de la Samsung este de a lansa "mai putine terminale si mai bune" in 2009, dupa recordurile stabilite in 2008, an in care in cadrul unui singur eveniment compania lansase nu mai putin de 20 de telefoane noi.

Smile Kim, presedintele filialei Samsung Taiwan a afirma ca se asteapta ca gigantul asiatic sa livreze cel putin 200 de milioane de unitati in 2009, fata de cele 196.6 milioane de anul trecut. Obtinand aceasta performanta, Samsung si-ar pastra fara probleme locul 2 in ierarhia producatorilor de telefoane mobile, dupa Nokia.

Sursa: Wmpoweruser.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×