Samsung Xcover E2370, un telefon ultra-rezistent cu 2 luni de functionare in standby

4.108 ori
<b>Samsung Xcover E2370, un telefon ultra-rezistent cu 2 luni de functionare in standby</b>Samsung tocmai a anuntat un nou telefon ultra-rezistent, destinat deocamdata doar pietei suedeze: Samsung Xcover. Handsetul este un model entry level, iar pe langa rezistenta sa la socuri, praf si contactul cu apa, terminalul dispune de o baterie foarte...

Samsung tocmai a anuntat un nou telefon ultra-rezistent, destinat deocamdata doar pietei suedeze: Samsung Xcover. Handsetul este un model entry level, iar pe langa rezistenta sa la socuri, praf si contactul cu apa, terminalul dispune de o baterie foarte longeviva (rezista pana la 67 de zile in standby).

In plus, Samsung Xcover rezista pana la 22 de ore in mod convorbire, reusind sa depaseasca performantele modelelor Philips Xenium. Handsetul cantareste 115 grame si este destul de gros, la cei 19 mm ai sai. Lista sa de specificatii include conectivitate GSM/EDGE, un display TFT de 128 x 160 pixeli, Bluetooth, radio FM si o camera foto VGA.

Xcover dispune de 5 MB memorie interna si un slot microSD cu suport pentru carduri de pana la 2 GB. In Suedia acest model va debuta la inceputul lui iulie, la pretul de 78 de euro, iar restul tarilor europene vor vinde modelul tot in iulie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×